Över förväntan

Jag måste säga att det hitintills har gått över förväntan med inskolningen på dagis. Förra veckan var han där alla dagar och det gick hur bra som helst med att träna lämning. Visst grät han när vi sa att jag skulle gå, men sen när vi vinkade hejdå genom fönstret så var det inte mer om det.

Idag var den första riktiga dagen på dagis med lämning och en senare hämtning. Idag var dagen D då Joel skulle äta lunch och sova där. Tydligen gick det bara bra (det var Mattias som hämtade idag). Joel somnade tydligen själv i vagnen medan han fick vänta på att en annan barn skulle somna genom vaggning. Sen sov han i 1,5 timme. Men nog tar det på krafterna hos dem små. Nog för att han alltid är trött på eftermiddagarna, men nu var det inga problem alls att få honom att somna och det innan halv åtta.

Det enda orosmoln som nu hägrar är att han börjar bli förkyld *peppar peppar* Jag hörde i morse när han började vakna till att det var som lite täppt i näsan och här på kvällskvisten har den vela börja rinna lite samt att jag hörde när han han lades i sängen att det lät lite täpt. Antar att det innebär att han kommer att sova dåligt i natt och att han måste få lite näsdroppar. Nässprayen är hos mormor och morfar i skötväskan. Typiskt när man kanske måsta ha den..hmm....

Går allt bra i veckan kommer Joels tider att vara mellan 9-14 på dagis med lite variation på förmiddagarna beroende om jag måste vara lite tidigare på jobbet eller inte. Blir en spännande höst :) Jag hade tänkt lägga ut lite bilder men det var så himlars segt att ladda upp dem så jag orkar inte sitta och böka med det nu.


Fortfarande på puben

Mattias är fortfarande inte hemkommen från puben. Det hette att han bara skulle se Formel 1 med polaren som skulle sluta kl 16..trodde han skulle vara hemma strax därefter. Ok tänkte jag, då blir det väl omkring halv fem, senast kl fem kanske innan han e hemma.

Klockan är nu 19:50 och det senaste sms:et från Mattias löd "jag kommer när jag kommer" efter att ha fått en del sms om att de blir kvar en halvtimme typ till ett tag till, till ännu ett tag till osv.        Han kommer när han kommer.....

Håller på att lägga Joel. Hör att han fortfarande är vaken. Jag hoppas han somnar snart.

Och vad blev det?

Givetvis blev det till att se på Ice Age för att sedan efter någon minut byta över till Madagaskar.

Nu är iallafall köttfärssåsen klar. Undrar när den lille grabben känner sig tillräckligt hungrig för att sätta sig ned och äta. Kanske ska vänta någon minut till innan jag börjar koka spagettivattnet.

Händelselös dag

Idag har det inte gått många knop här hemma. Mattias gick upp med lilleman i morse (vaknade givetvis i vanlig ordning strax efter 6 i morse) och det blev filmtittade hela förmiddagen för den lille. Själv klev jag upp strax efter nio, halv tio och hittade sambon halv sovandes i soffan. Skiftbyte. Sambon in i sovrummet för fortsatt sovande. Själv satte jag mig och tittade på mitt arbetsschema om jag håller mig till halvtid eller om det blir mer tid på jobbet men det ligger ganska så bra på 20 tim i veckan förutsatt att jag TAR MIG HEM I TID, dvs slutar lite tidigare. Måste erkänna att det känns bra att börja senare om mornarna :)

Sen blev det att laga lunch till den lille. Det kändes skoj. Provade att steka upp kasslerbiten som blev kvar från igår, la till creme fraiche för att få så kallad sås, blandade i cilisås och timjan. Till det blev det ris från igår. Jag var lite osäker på om lilleman skulle äta det men han åt en del iaf. Sen ut i vagnen för att sova. Medan de båda grabbarna låg och sov så har jag tittat och sorterat kort samt försöka hitta kort vi kan framkalla till dagis. Inte lätt.

Nu ska jag sätta igång med köttfärssåsen som ska bli till middag. Mattias är ute med en kompis sambo och ser på F1 på Olearys. Jag måste nog erkänna att det känns skoj att få laga mat. Det sker inte så ofta nu för tiden då Mattias är kocken i familjen. Nu gäller det bara att lillemannen sitter snällt i soffan och ser på film...tyvärr verkar det som att han redan har lessnat...blir väl ice age igen då...favoritfilmen....eller kanske Madagaskar.

Känner nu medan jag sitter och skriver att det inte skulle vara helt dumt att få sitta kvar i soffan och bara glo på tv, spela lite mahjong och lyssna på musik......:)

Kitchen, here I come!!!!!

MMmmm, härligt!

Sitter här vid tv-bordet, har just ätit lunch och njuter av den egna tid jag har fått. Joel sover efter dagens vistelse på dagis och Mattias sover dag efter att ha jobbat natt.

Det gick riktigt bra på dagis idag t ycker jag. Vi har nu börjat med att vinka hej då till mig och så försvinner jag en stund. Idag fick jag gå och sätta mig i personalrummet och vara borta i en timme. Jag såg att Joel grinade när vi vinkade men tydligen så gick det över så snart de kom in i ett annat rum sen. Och när jag kom tillbaks var han fullt upptagen med att dansa runt medan en av lärarna spelade och sjöng på gitarren. Han tycker om när de sjunger och spelar. Bland det första han gjorde idag var att peka på gitarren och meddela att han ville att hon skulle sjunga.

Vi föräldrar har fått i uppdrag att göra i ordning ett pappersark där vi klistrar in bilder på oss som föräldrar och ett på Joel. Jag ska försöka gå igenom alla korten ikväll och se vad vi kan skriva ut och ta med i morgon. Syftet är att han ska kunna ta fram det pappret när han känner saknad och så finns vi där.

Middag och bio

Är nyss hemkommen från en middag på tu man hand till följd av en actionsrulle på bio...Linje 123 kapad. Kommer faktiskt inte ihåg när vi var på bio sist, länge sen var det iallafalla.

Då jag visste att mina föräldrar skulle sova i stan i natt ringde jag dem och frågade om de kunde tänka sig vara barnvakt åt lillemannen ikväll vilket kunde inkludera en nattning. Inga problem och givetvis var han lika snäll som alltid och till och  med somnade utan några problem rätt så tidigt. Ibland kan man undra vilken pojke de pratar om ibland *ler*

I morgon blir det inskolning på dagis på förmiddagen och sen jobb på eftermiddag. Jag har inte riktigt kommt in i tänket ännu att jag ska jobba deltid men det kommer nog skulle jag tro.

Äntligen!!!!

Vår bärbara dator är tillbaks, fixad och vi behövde inte betala en spänn!! Ibland så har man flyt!

Dock så har vi fått problem med telefonen och internetabbonemanget istället. Vi har märkt ibland att linjen är död när vi ska ringa ut eller att folk som har provat ringa till oss möts av en röst som informerar att nummret inte är tillgängligt. Jag ringde och felanmälde i onsdags, fick då info om att det var driftsstörningar i området och hade varit så sen den  aug. Ett sms skulle komman är det var fixat. Telefonen kom igång senare på kvällen iaf. I går var det dags igen och då hade jag ändå fått sms:et om att allt var åtgärdat på förmiddagen. Jag ringer på kvällen innan middag. Fick då frågan om jag hade startat om modemet efter sms:et kommit? Eehh, nej, stod inget om något sådant i sms:et. Under mitt samtal med snubben så kommer linjen igång iaf men jag måste, enligt snubben, dra ut modemet då han gjort någon inställning som inte kan börja fungera om inte modemet är avstängt minst  min. Jag tackar för hjälpen, drar ut modemet innan vi säger hej då. Efter  min, tror ni att telefonen funkar??!!!       NÄE!!!!           Den här gången fick Mattias ringa. Vi var utan telefon tills alldeles nyligen.

Nu ska jag njuta av att surfa runt lite med vår härliga dator och hoppas på att Joel inte är allt för grinig. Han verkar ha en grinig period just nu...både grinig och trött. Fattar inte varför han är så trött. Ska ta upp det på BVC när han ska dit på onsdag för vaccination och läkarbesök.

Lite info om den pågående inskolningen. Han började i måndags, hann bara gå tre dagar och sen fick han hög feber på onsdagkväll. Torsdag hemma med feber, igår hemma feberfri men trött och grinig. Nya tag på måndag. Hoppas det går bättre då för honom. Jag tror att han kommer tycka om stället. Finns mycket saker att titta på och göra. I onsdags fick han prova på vattenlek som du har ibland. Enligt Mattias som var med honom då, ville han till och med kli va ned i deras vattenkar och inte sluta med lekandet.

Tråkigt!

Det är vad jag har haft idag! Tråkigt väder - bara regn och grått och ovanpå det ingen energi till att göra något vettigt alls. Joel har inte haft någon lekledare idag inte...nej då...han har snällt fått suttit och lekt själv medan jag har legat brevid, slumrandes vid vissa tillfällen i sängen eller i soffan. Nu när M äntligen gått upp så är det fotboll som gäller för hanses del..älsklingslaget Liverpool spelar sin första match idag. Så just nu sitter lille man i knät och ser på Byggare Bob på ena halvan av dataskärmen och jag försöker surfa runt så gott det går utan att störa honom.

Längtar efter härligt, saftig skräpmat...pizza, hamburgare eller kanske något från Great Eastern?? Jag tror jag ska bjuda M så det blir något "gott" till middag ;)

Första cykelturen

Vi var och köpte cykelsadel, hjälm och lite annat inför dagisstart den 17 augusti. Ska bli riktigt spännande och se hur det går det där med dagis, förhoppningsvis bra.

Här är vi iallafall redo för den första cykelturen. Jag blev nästan rädd där ett tag att Joel inte skulle vilja sitta still och ta på sig hjälmen, men det var inga problem alls. Han tyckte det var jätte skoj och ville gärna åka mer. I morgon får jag se om vi ger oss ut på en liten längre cykeltur.




Joel med den obligatoriska tutten i munnen :)


Smutsiga fötter

Snacka om att fötterna blir smutsiga så fort man går utan strumpor!! Men det är skönt när man har tvättat dem :)

En härlig helg

har det verkligen varit! Solen har strålat och gassat och lille man har fått varit ute en hel del. Japp, vi har nämligen varit på V-slätt (min förkortning på dit vi kommer att flytta, mitt gamla barndomshem). Fredag fick Joel spendera med mormor och morfar medan vi gick på Nolia. Sen blev det grillning med Joels jämnåriga kompis T och hans föräldrar. Riktigt trevligt!

På lördagen blev det farmortid som kommit upp med sambo. Tyvärr blev det en snabbvisit men jag tror nog att både Joel och farmor hann njuta av varandra. Det blev en hel dag även där på V-slätt med övernattning. Vi passade på att vara kvar i och med det fina vädret. Söndag blev det till att avnjuta våffla på wärdshuset i Brännland. Riktigt gott! Sen passade vi på att göra en snabbvisit på en skoaffär för att se om vi kunde hitta några nya skor till Joel inför dagisstart. Vi är nämligen i behov av ett par stövlar. Några stövlar blev det inte med ett par nya joggingskor :)

Filmkväll

Filmkväll blev det i går. Riktigt trevligt. Vi såg filmen Gran Torino med Clintan. Var helt ok, det kom till och med en liiiiten tår. Hade jag suttit själv och sett den hade det garanterat kommit flera ;) Godis till ett måste, iaf om Mattias släpper iväg mig själv för att hyra filmen :)

Idag har vi varit iväg och lämnat in den bärbara datorn. Nu är det bara att vänta i si så där tre veckor för domen, går det på garantin eller inte? Om inte, vad skulle det kosta att fixa? Är det lönt att fixa? Ett som iaf är säkert är att jag saknar den som attan. Har varit sååå skönt att kunna sitta i soffan och surfa, titta på kort m.m samtidigt som man har ett öga på tv´n eller har sambon brevid sig i soffan.

Kort, kort, kort och åter kort

Oj så mycket kort som har tagits i sommar som jag knappt hunnit sitta och titta/arbeta med. Har tyvärr blivit så när vi inte längre har den bärbara datorn att jobba med. När ska tid finnas för att börja sortera bland alla kort och sen i nästa steg kunna skicka iväg dem för framkallning?? Ja, jag undrar..........

Vinbär

Idag hos mormor upptäckte Joel vinbär för första gången. Det var riktigt mysigt när vi var där vid vinbärsbusken, Joel helt språngandes naken då han valt att inte bada mer i den lilla uppblåsbara bassängen, och jag plockandes vinbär i en skål. Joel stod så fint brevid och plockade själv en liten stund, sen blev det nog för svårt för han ville äta ur skålen istället. Det var nog lite surt, men Joel verkade uppskatta bäret iallafall. Får se om det håller i sig, om så har vi en massa bär att plocka.

Dagens aktivitet

Solen är här igen! På förmiddag har vi varit och handlat på Maxi Joel och jag för att inte störa Mattias som skulle sova (har jobbat natt). Efter Joels lilla vilopaus (sov bara en timme idag igen och klev givetvis upp kl 6 i morse) drog vi ut till mina föräldras stuga så Joel kunde få vara ute i det fina vädret. Där fick han äntligen göra bekantskap med fyrhjulingen pappa min köpte när Joel bara var några dagar gammal. Tyvärr var den inte uppladdad men det var ändå populärt att få sitta på den. Nästa gång blir det premiär tur :)



Tyvärr glömde jag kameran så detta är taget med mobilen. Joel på sin fyrhjuling



Joel lekandes med stenarna på gården.

Nedan: Joel i sin coola (???) outfit i lekparken, gunga e kul...fast det kanske inte syns.



Joel ätandes på en jordgubbe i storhullsjön

Mer updateringar

Ja, vad har hänt mer då under vår gemensamma semester? Det började ju som sagt med bröllopet i Stöde, sen blev det London. Efter London var vi åter i Matfors för upphämtning av lillemannen samt lite återhämtning från London.

Söndagen den 19 juli blev det till att packa bilen på nytt och sen bege oss med färdriktning Göteborg, Frillsesås, Vu stannade som sagt en natt i Stockholm då det var så långt att köra. Vid 18-tiden på måndag var vi äntligen framme hos Sussilull och hennes Mats. Det var ett glatt återseende. Innan vi var framme hade vi hunnit göra en del stopp på vägen, bland annat då Gränna som vi redan berättat om, men även för att se Rökstenen vid Vättern, ett kloster i Alvestra (var dock inte så mkt kvar av den) Under resans gått var det växlande väder med sol och regnskurar. Joel var riktigt duktig där bak i bilen, mycket tack vare DVD´n som vi inhandlade.

Vad hände då i Frillesås? Ja, där blev det ett besök på en 4 H-gård (något liknande iaf) i Stöttared på tisdagen. Joel fick titta på kaniner (fick klappa en), getter, gris och små griskultingar, (var huuur söta som helst), höns och tuppar. Under tiden han sov lunch fick vi en guidad tur i Frillesås, Kungsbacka, fick Tjolöholms slott på håll (det kostade för att gå in) som är huur fint som helst...iaf vad jag sett från hemsidan m.m Det blev en sen lunch inne i Kungsbacka vilket var en riktigt mysig liten stad. Efter middagen gjorde vi ett besök hos den lokala grisfarmaren för att se på fåren. Tyvärr var fåren så för långt borta för att kunna hälsa på dem så det blev en tur in till ladugården istället för en guidad tur bland alla grisarna. Denna gång fick Joel se och hälsa på två dagars gamla griskultingar. Gissa om de var små!! Joel blev riktigt begaistrad i dessa grisar och ville gärna in och se mer av dem. Han tyckte även om farmarens traktor och fick även pröva på att sitta i den.

Onsdag drog vi in till Göteborg och strosade runt där. Där hade vi oturen att råka ut för lite regn, men efter regn kommer solsken så fint som det heter :) Joel var än en gång riktigt duktig tycker jag då han mest fick sitta i vagnen. En massa kråkor fick han dock se.....stora måsar hade de också, enorma. Inge man skulle vilja komma i en fajt med direkt. Joel har nu för första gången fått åka tåg. Dock sov han på resan till Göteborg men på hemvägen var han vaken. Jag tror inte han tyckte det var så himlars speciellt *s*

Torsdag den 23 juli var det åter igen dags att packa bilen. Det är nackdelen med att man är borta och på flera olika ställen, allt detta packande in och ut ur bilen. Inte skoj! Och just utifrån den aspekten valde vi att inte övernatt i Stockholm utan att köra direkt till Sundsvall, Matfors och sova där. Men innan vi styrde kos mot Matfors var vi givetvis tvugna att besöka Ullared! :) Vi kom dit strax efter nio, vilket nog var en bra tid, och spenderade cira två timmar där innan Joel blev alltför trött och hungrig. Jag kan tänka mig att åka dit igen då det fanns en hel del med billiga barnkläder. Det blev en hel del inköp till Joel, bland annat en ny vinteroverall för 300 kr (billigt tycker jag) och regnkläder. Sen blev det en hel del mer också.....underställ, ny pyjamas, sockar, mysbyxor, t-shirts, leksaker, böcker, jeans, vantar m.m Hade det funnits tid och möjlighet hade jag även shoppat till mig själv. Resan till Sundsvall gick över förväntan. Vi gjorde ett litet längre stopp i Stockholm och sen blev det inte mer annat än tankning av bilen. Det var tänkt att Joel skulle sova i bilen, men det blev inte så mkt av det. Han sov emdast 45 min och vaknade sen upp alldeles svettig på ryggen. Här måste jag skicka ett stort tack till DVD vi köpte. Hade vi inte haft den hade Joel aldrig kunnat sitta så länge i bilen utan att vilja gå ut och röra på sig. Tyvärr började DVD´n tjollra när vi nästan var i Sundsvall. Den blev som glapp på nå vis och helt plötsligt så stängde den av filmen och började om från början. Det kunde gå allt från en halv minut till 45 min innan det hände och vägen var inte guppig och dålig heller så det kunde beror på det. DVD´n är nu ett minne blott, är återlämnad.

Nackdelen med allt detta tv-tittande på DVD är att Joel nu varje morgon börjar med att vilja se Byggare Bob, Ice Age eller Mora Träsk och han alltinerar gärna mellan dem också. Det blir riktigt grin när man säger nej. Fördelen är givetvis att man får tid på sig att göra annat, men efter en stund blir det som för mycket tycker jag. Det finns faktiskt annat han kan göra även fast han helst sitter och tittar på tv´n. Man vet precis vad han vill när han kommer och tar hans hand och vill att man ska följa med. Då är det för att sätta på DVD´n.

Vad mer har hänt sen sist då? Jo, Mattias har varit iväg på en fisketur med sin lillebror och pappa. Så han åkte ned till Sundsvall i torsdagsmorse och kom åter i söndagskväll. Själv så spenderade jag och Joel helgen tillsammans med mina föräldrar i deras stuga. Nu till helgen, eller fredag, blir det förhoppningsvis en dag på Nolia. Vi ska höra om morfar kan ta sig an Joel så vi får gå ostört.

Nu är det slut på alla dessa updateringar. Ska försöka vara duktigare och skriva dagligen istället.

London

Jag tänkte jag skulle klippa in våra inlägg om London från Resedagboken istället för att upprepa mig hur vi tyckte resan var.

2009-07-14 23:02 Kings Cross, London, Storbritannien Ont i the feeeet..... hemma pa hotellet efter en laaaanng dag med mkt promenader. Resan hit gick bara bra, inga problem att ga upp tidigt pa morgonen. Resan med taget smidigt som helst, inga forseningar. Vantan pa Arlanda inga problem heller, vi fick t.o.m forfragan om vi ville ta ett senare flyg mot en betalning pa 251 euro per person, men vi tackade nej. Tur var val det, for nar vi val kom fram till hotellet hade de ingen bokning pa oss. Vi fick sitta och vanta 1.5 timme innan allt var lost. Vad kan vi saga om hotellet da, nja, inte i varldsklass kanske men det gor sitt syfte. Det ar ju mest till for att ha ett stalle att sova pa, ett stort minus ar dock...tycker jag (Helena) att det inte finns en safety box for pass och dyligt. Annars ar det helt ok fran sjalva sevardheterna. Tar kanske 5 min att ga till tunnelbanan och sen ar man ivag. Vad har vi da gjort idag? Vi borjade dagen med att ga pa British Museum. Spenderade 3.5 timme dar. Kan saga att vi knappast sett mer an en tredjedel... Vidare sen till Oxford street, vi gick inte sa mycket dar, det ska visst vara shoppinggatan nummer ett men vi kanske hinner mer imorgon. En whiskybutik som rekommenderades i var guidebok hann vi med. Inget for sma planbocker kan man saga. Macallan fran 1930 kostade nagra tusen pund sa den fick vara...... Vi gick ocksa till soho och kollade in en sex-shop. Mycket roligt fanns det dar :) Vi svangde ocksa forbi St Pauls cathedral, dar var det stangt. Vi fick ga in en bit och kolla in i kyrkan men inte mycket mer. Vi har sett storre katedraler i Rom och vackrare i Prag sa den far vara langt ner pa prioritetslistan. Vi har ocksa promenerat over Tower Bridge, sett towern, sett Londons aldsta pubar, atit fish and chips, druckit bitter pa Charles Dickens stamhak sett shakespeares globe och tamefan om vi inte fatt lite brittiskt vader ocksa :-p Igar sag vi London eye, Houses of parliament, big ben, trafalgar square, piccadilly circus. Tro fan man har ont i fotterna idag.... Imorgon blir det westminster abbey, harrods, besoka towern, 10 downing street, vaktbyte vid buckingham palace och om vi hinner St Pauls igen...

2009-07-15 23:30 London, Storbritannien Mer ont in the feet Idag hann vi med westminster abbey, mycket bra audio guide med jeremy irons; 15 £. Towern, riktigt bra beefeater som guide; 17£ Harrods, stor javla glass; 10£. Fin tapasmiddag pa ett tydligen undangomt stalle (harrods lower ground floor) eftersom vi fick sitta nastan sjalva; 55£ Dyrt i London minsann... Vi sag ocksa buckingham palace tidigt pa morgonen. Vi hade tankt se vaktbyte vid 11.30 men da var vi langt darifran. Allt tar lang tid, inte for att det ar mycket turister nodvandigtvis utan for att allt ar sa stort och det ar langt mellan alla sevardheter. Tunnelbanan ar ett skamt. Lojligt underdimensionerad, ingen aircondition sa det ar ruskigt varmt i vagnarna. Langt att ga om man ska byta och det ar som en labyrint... Forstar varfor det anvandes som bombshelters under ww2. Nu blir det sangen och vila fotterna. Lang resdag imorgon hem till norden. Ha det!

Det som kan tilläggas om resan hem är att det var på vippen att vi missade tåget från Arlanda till Sundsvall på grund av försening hos flygbolaget och sedan tjafs med bagagebandet. Vi hade 5 min till godo efter det att Mattias kom springandes med vårat bagage. Jag hade gått före så Mattias kunde raijsa gärnet med bagaget. Snacka om att pulsen var hög innan han kom!!!!

Vi är iallafall nöjda med Londonresan. Tyvärr hann vi inte göra allt som vi hade velat, men då finns det å andra sidan saker att åka tillbaks till för att uppleva, se och göra :)

Dessa snuttar

Jahapp, då var snutte nummer två borta :( Tappade den idag någonstans efter blöjbytet på strandpromenaden och till MVG gallerian. Upptäckte det när Joel ropade efter "vovven" Det var nämligen en liten svart hund, utseende som en liten storpudel fast långhårig, mjuk, som han nästan alltid har i handen. Det har inte varit det lättaste att hålla reda på den....och förra snutten...under våra resa. Ständigt har vi undrat...var är snutten?? Men nu är den ett minne blott tyvärr. Mattias var så faderlig och till och med gick ut i spöregnet för att leta rätt på den (det var därför vi gick in på MVG-gallerian för det började regna) 20 min var han ute och gick vägen tillbaks som vi hade gått, men ingen liten svart hund fanns att finna *snyft*

Får se hur det nu går att hitta ett nytt supstitut för hunden. Det gulliga var att Joel ropat på den då han velat ha den...voven, voven. Dock har det inte varit ett måste för att kunna somna vilket är väl tur, men det har varit en stor trygghet för honom skulle jag tro då han inte släpper den i första taget. Han kan springa omkring och ha den i handen samtidigt som något annat men han släpper den inte. Sen kan han sitta där och gni den så sött i ansiktet, på kinderna när han börjar bli trött. Sen kan det vara andra tillfällen, då det inte är lika viktigt att hålla i den, så kan den snabbt kastas bort. Det var nog så vi miste första snutten - en liten skinnbit som passae utmärkt i handen. Den miste vi nog i Gränna då han hittade ett annat gosedjur...iaf vad vi tror. Den har iaf inte varit sedd sedan vi stannade till i Gränna och har inte heller dykt upp i bilen efter vi packat ut allt. Som tur var hade vi då hunden som lätt kunde hoppa in, men nu har vi inget. Hmm...Ska nog ta mig en gåtur i morgon samma väg och se om det kan ligga någon liten blöt, platt svart hund någonstans längs vägen.

RSS 2.0