Joel

Nu är jag frisk igen efter att ha haft feber i 4 dagar. 40 grader minsann. Kanske jag ska få fler tänder eller nåt.

Jag har hamnat lite konstigt i dygnsrytmen också, det driver mamma och pappa till vansinne....

På lördag ska jag sova hos mormor och morfar. Mamma och pappa ska äta på restaurang och grejer.

//Joelmin bästaste polare!
Lite bilder

Vi har idag varit hos mormor och morfar i deras stuga och hälsat på. Fått både fika och mat. Joel fick en alldeles egen tillgjord torsk och äggsås som han tyckte riktigt bra om.

Det är kul med bollar  På besök hos mormor och morfar i deras stugaFick se en riktigt gammal raritet av telefon när jag var hos mormor och morfar idag...den var mkt intressant! Det fanns inga knappar att trycka på men en rullskiva istället...

Kläderna som Joel har tackar vi så hjärtligt för till farmor som var på besök i veckan. Nästa gång hon kommer upp har jag hört ryktas om att det blir pulkinköp :o)

Det är söndag idag och som de senaste söndagarna så har det varit line dance. Idag var det en repetitionomgång vilket var mycket bra. Vi har bara gått igenom 5 danser, men det känns redan lite svårt att hålla i sär dem och värre lär det väl bli om vi ska lära oss ca 5 till innan terminen är slut.

Nu e det sängen som hägrar här. Jag ser inte fram emot veckan som kommer...mycket att göra och lite tid.

God natt allesammans!

Joel

Ett kort litet inlägg idag.....ikväll lät det som att Joel sa sitt namn för första gången...ok, sa och sa...det var ju inte klockrent Joel utan mer lite som Boel och det sa han flera gånger när han tittat på kort av sig själv.

För att vara fredagen den 13:e så har den varit helt ok *peppar peppar* ..............

Häj!


Snö, snö och åter snö

Det är sjukt enormt mkt snö just nu. Jag vet inte när jag såg så här mkt snö sist. Det har nästan snöat konstant sedan onsdag förra veckan och igår var det ett riktigt snöoväder. Nästan så man inte alls ville bege sig ut alls i trafiken, men det ändå några tappra själar som trotsade det hemska snöovädret och tog sig till line dancen iallafall :)

Jag hoppas vi hinner ta lite bilder av de enorma snöhögarna som finns över allt nu. Här på parkeringen är de som bor längst ned längst in insnöade av all snö som har skottats undan från parkeringen (ska tilläggas att vi har en väldigt liten parkering) Jag kan tänka mig att alla barn är överlyckliga av all snö som har kommit. Mycket fin lössnö att leka i :)

Dagis...förskola

Äntligen har vi valt förskola! Vi var och gjorde sista studiebesöket idag. Nu gäller det bara att få blanketten inskickad också. Tycker det är konstigt att man inte kan fixa det via internet utan måste dra ut blanketten och skicka den med posten. Blanketten ska ju inte ens skrivas under!! Till de privata köerna var det som inga problem alls att skicka ett mail om önskan att bli placerad i kö...men inte till Umeå Kommun, nej då....där har man tydligen inte kommit lika långt i tekniken *s*

Ska bli spännande att få se sen vilken plats i kön vi kommer att ha och möjligheten att få vårt första hands val. Just nu har vi inga större förhoppningar att få plats där i aug/sept som vi skulle vilja, men man ska väl aldrig sluta hoppas :)

Nu vankas det Irish Coffee....Mattias är snart klar med ihopblandningen. Ska bli gott, det var ett  tag sedan sist.....Mattias gör riktiga bra Irish Coffeesar med mkt grädde och lite whiskey ;)

Nu blir det fortsatt mys. Kram till er!!

//Helena & Mattias

(Joel somnade tidigt ikväll för en gångs skull...så förhoppningsvis får vi hela kvällen för oss själva nu :) )

Ny kryssning!!

Nu har vi bokat en ny kryssning!! WohoOOOOO!!  Förra gången var det i karibien vi kryssade. (Gör det säger jag bara, värt varenda krona.) Den här gången ska vi kryssa på bakgårn, ÖSTERSJÖN!! Vi ska till St. Petersburg och Tallin. Har ni inte sett reklamen på TVn så zappa inte nästa reklampaus. Jag lovar, den reklamen dyker upp.

Ser mycket fram emot framför allt St. Petersburg. Men fan, båtresan är mer än halva nöjet!!

//Mattias

P.S.
16/6 Ska vi åka och ska vara borta 4 nätter. Joel ska bo hos farmor i Matfors under tiden

D.S.


Line dance

Sitter här röd om kinderna och fortfarande lite varm efter kvällens line dance. Ikväll fick vi dansa en hel del vilket gjorde att temperaturen steg i kroppen. Vi har hitintills lärt oss fyra danser i olika omfattning och svårighetsgrader. De två första tillfällena har varit mycket att gå igenom, gå igenom, gå igenom och gå igenom utan musik. Det hela blir såååå mkt roligare när man får nöta på till musiken än utan.....givetvis blir det svårare också då tempot höjs rejält i vissa fall.

Jag måste erkänna att jag kände mig skeptisk till det hela efter de första två omgångarna, men ikväll rasade murarna och jag ser fram emot nästa gång. Vi funderar till och med att dyka upp efter deras årsmöte för att vara med och dansa med de mer etablerade line dancerserna bara för att se hur det faktiskt ser ut och ska se ut. Nu är vi ju definitivt inte på någon rak rad utan är mer här och där, olika långa steg och alla gör rörelserna/stegen i sin egen takt...ibland *s* Man måste verkligen vara fokuserad för annars tappar man lätt bort sig. Går inte att tänka på annat för då är man körd. Så på sätt känns line dance ett bra sätt att kunna fokusera på annat än det man har hemma och på jobbet...på line dancen är det dancen som gäller, annars har man ingen chans att hänga med.

En skön vinterdag

som avslutades hemma med rolig ballong

kul med ballong

20 cm till

skulle inte vara helt fel att ha till sängens bredd. Hur gosigt och mysigt det än kan vara att ha den lille i sängen, så kommer man alltid till en tidpunkt under nattens gång / morgonkvisten när man vaknar och inser att man ligger så långt det någonsin går att ligga längst ut på sängkanten och till och  med det är inte ens tillräckligt ibland. Snacka om att man hamnar i konstiga liggställningar och sen när morgonen kommer är man alldeles stel i kroppen.

Nu e det en liten här som pockar på uppmärksamhet.....bäst att gå och se vad han vill.

RSS 2.0