Line dance

Så har man varit på första line dancen tillfället. Det var helt ok faktiskt. Tänkte där i början att oj så träligt och långsamt, kom som aldrig någon vart tyckte jag...men så fick vi prova till musik och oj vilket tempo det blev då! Tror nog det blir en skoj sak att hålla på med. Det är inte allt för krävande, man får komma ifrån hemifrån någon timme och träffa andra människor, man hinner äta middag och komma hem på kvällen innan det blir allt för sent (är mellan 18,30-20,00) Man får upp flåser något, men inte så att man behöver ha träningskläder om man inte önskar det. Det känns som ett enkelt sätt att göra något.

Här är nattningen på gång för fullt....eller...han har tydligen somnat en gång, vid 19,45, det handlar med om att ta hand om Joels uppvak. Skönt att inte vara den som behövde rycka in på en gång...det är nog bra att Mattias får vara den som får honom att somna om också och inte bara jag.

Annars känns det som om helgen är över. Inte många timmar kvar innan man ska upp på jobbet och göra en ny vecka. Det vi har att se fram emot denna vecka är att fara och titta på en husvisning i morgon. Alltid skoj och se hur andra har det. Ibland kan man ju få idéer. Sen kommer ju farmor Christine upp på fredag. Ska bli skoj att få träffa henne igen....vi har redan ett uppdrag till henne på lördagkväll...nämligen barnvakt :) Vi är nämligen bortbjuda på middag på lördag (parmiddagarna där som jag tror jag har berättat om)..tyckte det var ett ypperligt tillfälle att passa på och gå på det när farmor kommer och vill umgås med sitt barnbarn :)

Lämnar här med över skrivandet till Mattias som får kommentera kvällens middag.


Kommentarer
Postat av: Maria

Häftigt och annorlunda med linedance! :-) Det får du gärna beskriva lite närmare.

2009-01-19 @ 13:00:02
URL: http://mariaholmstedt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0