Frillesås

Så, då var vi äntligen framme i Frillesås hos Sussie. Vi for kl 9 i morse från Stockholm och var framme just efter kl 18. Tanken var att vi skulle stanna till i Gränna men det blev ändrade planer då vi insåg att det var en så himlars massa människor där som sprang omkring. Att hitta en bra parkering var inget att tänka på kändes det som. Så, vi får ta och gå i Gränna på vägen tillbaks. Vi stannade dock till och köpte oss några polkagrisklubbar iaf. Oturligt så tappade vi bort Joels snutte vid stoppet :(

Igår hade vi en trevlig kväll i Stockholm med middag på Pizza Hut ute vid Helon City tillsammans med några kompisar i Sthlm. Resan till Stockhom gick bara bra, riktigt smärtfritt. Vi får nog tacka den portabla DVD som vi köpte inför resan. Joel satt så fint i baksätet när vi väl slog igång den. Jag har dock insett att man kanske inte ska börja resan med att starta den, för sen går den inte att slå av (blev så resan hit) Sen duger det inte att se vad som hellst heller, nej, det ska vara Moraträsk, inget annat.

Nu blir det rabarberpaj här med vaniljvisp. Joel sover för 30 min sen, det blev en sen kväll för den lille mannen. Förhoppningsvis så sover han längre i morgon istället.....ska vi tro på det?! Njäe, jag tror inte det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0