Sista dagarna på den långa ledigheten

Jahapp, då är man inne på sista helgen av den långa ledigheten. Jag hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig hela helgen som tidningarna har utlovat. Det blir i sådana fall en bra avslutning på semestern.

Idag har vi varit på 4H gården vid Nydala och "hälsat på djuren" som Joel säger. Sedan blev det hem för lunch, lite lek hemma och sen iväg till dagis en sväng för att hälsa på. Vi tänkte nämligen att Joel skulle få en liten mjukstart innan hans allvar börjar på onsdag. Föreståndaren på dagis tror inte det kommer att bli något problem för Joel att komma tillbaks efter den långa ledigheten. Han visade ingen tendens på blyghet eller att inte vilja vara där när han väl kom dit. Det känns ju bra!

Efter mellis och en liten stund ute på gården joinade Mattias oss för en cykeltur och vilken cykeltur det blev! 1 timme och 15 min höll vi igång. Nu sitter vi här i soffan och ser lite på tecknat (playhouse). Mattias var och köpte en ny digitalbox häromdagen så att han kan följa med premier league nu när de bytt leverantör av rätten till visning av matcherna. Då passade vi även på att köpa till ett litet barnpaket med lite fler kanaler än barnkanalen som vi annars har. I och med köpet så har man tydligen rätt till hela deras sortiment i en begränsad tid så nu gäller det att försöka hinna se så mkt som möjligt under denna begränsade tid :) Igår såg vi filmen slumdog millionere. Helt klart sevärd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0