Uppdatering

Jag tänkte jag skulle skriva några rader för att visa att vi lever.

Förra helgen blev det pepparkaksbak hos en kompis till mig. Kort kommer senare. Det var jätte trevligt. Kul för Joel att få vara med och baka lite. Nästa bak hoppas jag blir lussebullar. Mattias var hemma och jobbade med köket.

Veckan som varit hände det inge speciellt. Igår på förmiddagen blev det en shoppingtur till Joel. Nya vinterskor (trodde de som fanns var för små, men det visade sig att det nog inte är det), en ny vinterjacka, handskar, halskrage och en mössa. Mössan såg vi sen att den inte var fodrad överallt, så den vet jag inte om vi ska lämna tillbaka.

Sen efter lunch kom pappa och satt barnvakt medan Joel sov så att vi kunde ta oss iväg till K-rauta och köpa lite saker till huset. Idag kommer pappa igen och det är tänkt att grabbarna ska jobba i Joels rum så att vi får det klart någon gång. Sen, om tid finns, blir det kanske lite jobb i köket också....eller badrummet.

Hej svejs!

Pepparkaksbak

I eftermiddag ska lilleman och jag iväg till en kompis till mig och så ska vi baka pepparkakor. Jag ser verkligen fram emot bakningen. Jag har tänkt länge försöka sätta igång ett bak där lilleman skulle kunna vara med, men som det ser ut i köket just nu känns det inte direkt så inspirerande.

Mattias blir kvar hemma och ska fixa en kakelplatta som inte blev så bra. Sedan hoppas jag på att vi tar oss i kragen och tapetserar klart de få våder som är osatta (nu kom norrlänskan fram *s*) Efter det är det bara lister runt fönster, sätta in en dörr, lite mer lister i form av tak- och golvlister och säkert lite till efter det :)

I morgon är det ju farsdag och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Ska vi åka till pappa och hälsa på honom, bjuda in honom till oss eller typ inte göra någonting. När det gäller Mattias är han ju ingen som tycker om att fira högtider direkt.

Bilder från pepparkaksbaket:


En kommande musiker?Många former var det!KoncentrationGott!!

------------------------- Begravning ------------------------


En tröst i sorgen
Gud oss ger
Att Mor nu slipper
lida mer


Idag har vi tagit farväl av kära mor. En dag jag bävat och inte sett framemot men ändå gjort det på något konstigt sätt. Hon fick ett underbart väder. Begravningen var fin och pricken över i-et var ett underbart hyllningstal till mamma. Det var många som kom och det kändes fint att det var så många som ville ta ett sista farväl av henne. Det var jobbigt att möta alla och gå igenom begravningsceremonin, men sen när det var över kändes det skönt.

 

 

 

En fin dikt som läses på minnesstunden var:

 

"Vid höstvidars susning, du somnade stilla,
nu sjukdom och oro ej mer gör dig illa
Skön är vilan som himmelen ger
skönt att veta du lider ej mer"


Vila i frid mamma!!


RSS 2.0