I väntan på den store komikern Jeff Dunham...

dsc00575 (MMS)

I väntan på den store komikern Jeff Dunham...


Utslagna
Det tog inte många dagar innan blommorna slagit ut.Traktoråkning

Igår fick Joel åka traktor med grannen. Gissa om han tyckte det var kul! Jag trodde aldrig han skulle våga om han skulle bli tillfrågad, men tydligen var det inga problem alls att sätta sig i hytten och åka med.

Vi har nämligen en granne som har tillgång till en stor gul traktor (fråga mig inte om märke mm...troligen L 50 eller ngt) som brukar ta hem den och skotta bort snö från tomten sin. Igår efter middagen var det dags igen och Joel ville gå ut och skotta snö. Jag kom ut lite senare (var tvungen att stöka undan från middagen) och då hade grannen tydligen frågat om Joel ville åka med. I vanliga fall brukar hans pojkar åka med, men nu var det bara den yngsta hemma. Joel stod så stolt i hytten och vinkade till oss varje gång de kom tillbaks för en ny skopa snö :)

Vårtecken

 

 


Premiär

Idag fick Joel ta ut sin nya cykel på premiärtur. Han har förstås cyklat den, men bara fram och tillbaka mellan vardagsrummet och köket.Stödhjul förstås...

Full fart pappa!
Pappa handlar, jag väntar utanför affären.

Så här slut blir man efter en cykeltur. Och vi är inte ens hemma än....

Joel var aningen för varmt klädd. Han var helt genomblöt av svett när vi kom hem men han hade riktigt roligt. Blir nog mycket cykla i sommar.

/Mattias


RSS 2.0