Och det blev en flicka

Och det blev en flicka


Guldkimpen är här! Kom 04.53 i natt, var 5...

dsc00598 (MMS)

Guldkimpen är här! Kom 04.53 i natt, var 53 cm lång o vägde 4280 g


Dagens lunch med möjlig efterrätt. Idag hä...

dsc00583 (MMS)

Dagens lunch med möjlig efterrätt. Idag händer det inte mkt. Har ingen lust. Känner mig trött. Blir soffans dag idag. Tillgång till internet finns inte heller då J haft sönder modemet :-(


Bilder säger mer än tusen ord

Hallåjsan!

Jag tänkte det kanske var på tiden att updatera bloggen med lite bilder och lite text. Tyvärr blir det inte så mycket bloggande nu för tiden, det är annat som prioriteras och sedan är det ju det här med facebook - ett nästan lättare sätt att hålla sig updaterad samt andra updaterad.

Nåja, where to begin? Kanske med en liten teckning av sonen gjord på svarta tavlanDet blir en del böcker att läsa när pappa jobbar på biblioteket!
Kul med böcker!Som avslutning på farfars besök i början av april blev det premiär med att grilla korv ute.
Spännande och gott!


En tur ned till Sundsvall/Matfors/Storhullsjön blev det för påskfirandet. Joel tyckte det var jätte skoj att få träffa Julia igen och leka tillsammans med henne.Trötta kusiner efter en dag tillsammans.Lilla kusin AliciaEn trött Joel som somnat i soffan innan middagen..ocn som somnat igen framför tv´n innan middag.
En gång ingen gång, två gånger en vana?Glass i väntan på att bion ska börjaPopcorn! Mycket populärt!
Joels första biobesök (om man inte räknar med en barnvagnsbio vid några månaders ålder)
Filmen var "Rio" och Joel var riktigt duktig på att sitta still, men jag tror nog att det går lika bra att se film hemma som på bio. Nu tjatas det bara om bada på badhuset............


 
 

 


RSS 2.0