En julklapp från oss till er.

dsc00538 (MMS)

En julklapp från oss till er.


Julmarknad

Idag har vi varit på Gammlia på julmarknad. Det var riktigt trevligt! Vi hittade väl inte så mycket att köpa men det var kul att ta sig iväg och göra något tillsammans. Sen att man fick vara ute blev bara ett plus. Som tur var var det inte så kallt idag. Mattias och Joel åkte häst och vagn vilket Joel tyckte var riktigt skoj. Tyvärr hade jag inte med mig kameran då vår lilla kamera försvunnit. Varmkorv i ute i snön blev det också innan det blev dags för hemfärd. Det enda tråkiga var att Joel inte fick se någon tomte som han så gärna hade velat se. Vi letade och letade men såg tyvärr ingen :(



En tomte fick vi iallafall med oss. Tanken var att vi skulle köpa en julkrans att sätta upp på ytterdörren men Joel ville ha den gröna saken med julmössan istället och så fick det bli. Den står nu så fint på bron. Vi övriga har fått gå in :)

Julgran



Här är våran första julgran! Vi hämtade hem den förra söndagen (varifrån förblir okänt) och under veckan som har gått har Mattias köpt julgransfot och belysning. Den lyser verkligen fint när mörkret har kommit!

Vi har beslutat oss för att även ha en riktig julgran inomhus, en köpesgran, för att få den så perfekt som möjligt. Den blir till att köpa lite närmare jul. Igår inhandlade vi lite julpynt till vår kommande innegran.

Snöskottning

 

Kul att skotta snö - tycker Joel iallafall :)


 

 


RSS 2.0