.... och

så här ser huset ut dagens datum, 21 juli 2011


Vart tog det fina lilla huset vägen?

Mattias pappa har kommit upp för att hjälpa oss med att byta ytterdörr och jobba på framsidan av huset. Så här såg huset ut i torsdags....
. ...... så här såg det ut på torsdagkväll........**** humla

Hm, ok, inte skrivit så jävla mycket här då. Renoverat på ganska bra. Kom hit om ni vill se hur det ser ut. Inte mer än detaljer mer än de bilder vi lagt ut på nätet. D.v.s. inget större som hänt på ett bra tag. Hantverkare som hoppar på jobb med glädje finns det färre än snöbollar i helvetet så ingen har dränerat och grävt ner dagvattenledningar här. Litet jobb förstås och inget nån förväntar sig tjäna så mycket pengar på och därför skiter de flesta i det. Skön inställning som definitivt fyller på förtroendekapitalet för hantverkare i gemen.... Måste än en gång hylla elexperterna i Umeå för att de faktiskt är ett företag som gör vad de säger de ska göra och gör det för kundens bästa. Nåja, färdigspytt och solskensblåst färdigt för idag.

Humle-jävel var dagens ord. Jag klev på en humla idag. För det första, hur fan kan man hinna bli 34 år innan man kliver på en humla för första gången? Speciellt om man har varit ute mycket generellt sådär? En enda gång har jag blivit stucken av en geting dessutom. Känns som jag haft tur eller vad? Give me some comments people. Nåja, för er som inte klivit på, eller blivit brända av the motherfuckers kan jag meddela att det gör skitont då men det går snabbt över.

Ungarna då? Jodå, skiter äter och gnäller. 18 år kvar bara...

/Mattias

Kalas

Joel har blivit bjuden till sitt första barnkalas från någon på dagis. På onsdag ska han på 4-års kalas till en av pojkarna som bor på andra sidan gatan. Joel ser verkligen fram emot detta och blev riktigt glad över att bli bjuden. Vi har idag varit och köpt en liten present.

Det ska bli spännande och se hur det kommer att gå för honom för jag antar att vi föräldrar inte ska vara med på kalaset. Det är även första barnkalaset för oss så jag har ingen aning om man ska vara där som förälder eller om man bara släpper av barnet och hämtar upp honom sen. Fördelen är ju att kalaset inte är långt bort :)

Tjing!

NallebjörnJag har saknat en påse med barnkläder. Kläder som jag sparat från Joel som jag tyckte var söta. Nu har jag äntligen hittat åt den, men tyvärr ser det nästan ut som om att Emelie har börjat växa från storlek 56. Denna är en tjockare jacka som Joel hade på sig när vi tog hem honom från BB. Vi hade så roligt när vi hade klätt honom i den, han var så söt. Får se om jag hittar åt någon bild på honom i den lite senare. Vi har fört över dem till en extern hårdisk.

Bror & syster


New look
RSS 2.0