Renovering

Dags för lite uppdatering på renoveringen kanske? Vassegoda.

Först en bild på spånskivegolvet i köket. Tunna spånskivor för att bättre utnyttja golvvärmen. Får se om det blir alltför mjukt när vi lagt laminatgolvet.... I köket blir det nog ett 15 mm ek-laminat så där blir det nog bra.



Vardagsrummet. Undergolvet av frigolit är vällagt så inte heller här blir det problem med svajigt golv trots tunt golv. Problemen kommer i hallen där det känns lite svajigt och knarrigt. Får se om jag gör nåt åt det. Dubbla skivor spånskivor löser allt men då utnyttjar man inte golvvärmen på bästa sätt.




Det runda fönstret är monterat i badrummet. Gick hyfsat smärtfritt. Kan bli värre att flytta de andra fönstrena. jag har hört att det kan ta ett tag att få dem i våg, d.v.s. helt lodräta så att fönstret inte öppnar sig själv av sin egen tyngd, men det blir ett senare problem.




Innerväggar. Bilden är tagen inifrån det som blir barnrum mot "de storas" sovrum.




Joel fascinerad av skruvdragaren.





Badkaret har levererats och hamnade mitt i vardagsrummet. Paketet väger 120 kg, den snälle chauffören från posten som levererade sa att det inte ingick i hans arbetsuppgifter att hjälpa till att få in det så han lämnade det på uppfarten med svärfar som tagit på sig att ta emot leveransen... Som tur var så jobbade plattsättarna och kunde hjälpa till. TROTS att det inte var deras jobb. Stort tack till POSTEN och deras hjälpsamma personal. Fick en annan leverans av duschväggar som kom med DHL. Den gubben hjälpte mig att bära in det paketet. Ett äkta tack till honom! Om ni vill se hur badkaret ser ut så ta er in på www.importlagret.com leta "dusch och bad", "massagebadkar" och bläddra er ner till W0813 Massagebadkar. Sweeeeeeet!




Diskmaskin, kyl och frys plus badrumsinredning.




El draget i köket. Tror inte elektrikern är riktigt klar eller så förträngde han vad jag sa. Det saknas nämligen en dragning för fläkten. Det blev en kåpa med extern fläkt. Tyst och skönt i köket trots full fräs på fläkten. Vardagslyx heter det.


Köket är beställt från IKEA och kommer fredag 26/3 så tills dess hade jag tänkt få upp all el, isolering i väggen och kanske plywoodskivorna.

Öh ja det var väl det liksom. En lyckad vecka. Inte kört sönder nåt, inte kört för fort och inte förstört nåt. Ha det!

//Mattias

Kommentarer
Postat av: Sussie

Tror ni har världens gulligaste "blivande snickare" :)

Nu börjar de ju likna nåt, fasen va kul de ska bli o få se hur allt ser ut till sommaren när vi kommer upp!

Längtar efter er! Puss o kram!

2010-03-17 @ 15:00:01
URL: http://babyblueeeyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0