Ännu en tand på G?

Vi upptäckte idag att det kanske kan vara ytterligare en tand på gång i nedre käken....den här gången i den så kallade "gluggen"

Sitter nu i soffan med Mattias och Joel brevid mig. Joel sitter i Mattias famn och håller på att varva ned för kvällen. Förhoppningsvis kommer han även att somna till där inom snar framtiden....men man vet aldrig. De sista dagarna har det inte funkat som gjort så många gånger förut...nämligen att Joel äter sin välling vid halv åtta snåret ungefär och sen inom en kvart halvtimme så har han somnat. Igår somnade han inte förrän vid halv, tjugo i tio på kvällen och då varit vaken ända sedan kl 13.

Idag har pojkarna varit på kyrkan på Mariehem, liknande öppna förskolan (ÖF), men en kompis till mig som också fick barn samma dag som jag. Hon är fortfarande mamma-ledig så Mattias brukar göra följe ibland när hon farit iväg till ÖF men den här gången provade de ett annat ställe som tydligen var bättre.

I morgon är det fredag, en arbetsdag innan helg. Farmor Christine förväntas anlända med bussen som kommer klockan 14. Tyvärr gick våra middagsplaner i stöpet för lördagen, så vi får se om vi hittar på något annat att göra eller om vi bara blir hemma.

Just ja...vi anmälde Joel till ett dagis...Språkförskolan....härom dagen och fick till svar att vi hade plats 85 i kön....INTE troligt för fem öre att vi lär få dagisplats där till hösten. Tur det finns andra alternativ, men de har vi inte tagit itu med än. Vi har tittat på kommunens hemsida, listat upp tänkbara alternativ men sen stannade allt av. Tanken är att ta kontakt och höra om vi får komma på ett studiebesök och utifrån besöken sen välja vilket vi helst vill att Joel ska börja på....tiden rinner dock iväg........allt för fort *suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0