Arbetsveckan som varit

Jaha..så är även denna vecka gången. Jag kan säga att den här veckan känns längre än en vanlig arbetsvecka...kanske för att det inte har varit någon vanlig sådan.
 
I måndags var det visning av lägenheten mellan 17-18. Då blev det grillning i det kommande huset. Gott!! Sen var det bege sig hem, packa och sen inse att det var vajsning med datorn. Mattias höll på till klockan elva innan han fick igång allt igen. Då blev det till att sitta och spara över alla bilder till den externa hårddisken vi har så att bilderna inte går förlorad (detta gjorde Mattias). Tisdag bar det iväg till Norge, Trondheim. 10 timmars bussresa innan vi var framme. 62 mil var det någon siffra jag hörde. Trots den långa färden så gick det faktiskt förvånansvärt bra. Tiden fylldes med att sitta och diskutera i arbetsgrupp, med chef och med kollegor, läsning av bok. Det blev inget sovande. Torsdag var det dags för ny busstur på 10 timmar. Gick än en gång helt ok, men man kände senare på kvällen hur öm man började bli av alla konstiga ställningar man haft i bussen för att kunna sova/slappa. Idag har halva dagen bestått i diverse möten och försöka jobba ikapp så gott det går.

Nu sitter jag iaf i soffan och har ätit jordgubbar med grädde och smält choklad. Vi fick ett infall när vi gick på stan efter maten och köpte färska jordgubbar. Tyvärr var de inte lika goda som de vi åt förra helgen.

Vad händer då i helgen? Ja, ingen aning. Det blir väl att vara med Joel så mycket som möjligt och försöka avlasta Mattias nu när han fick vara hemma själv i tre dagar. Sen, om möjlighet finns, måste jag jobba lite. På söndag är det ju morsdag...tror inte jag blir uppvaktad. Däremot ska vi försöka boka bord på på restaurangen  Invito till veckan. Mattias fick ett presentkort från sin arbetsgivare (en försenad julklapp) på 200 kr som måste nyttjas innan den 18 juni. Någon som erbjuder sig att vara barnvakt?! :o)  Igår bokade vi biljetter till Bethovens nionde symfoni till den 11 juni....vi har dock inte bestämt oss än om vi ska gå eller inte. Vi har till den 4 juni att bestämma oss. När jag liks pratar planer så börjar vi äntligen närma oss kryssningen som vi ska göra med Royal Caribbean cruise line den 16 juni. Det ska bli såååååå skönt och roligt att få komma iväg och sedan bara vara jag och Mattias. Lillemannen blir hos farmor.

Lite bilder från veckan



En busig liten grabb som har börjat klättra allt mer på saker och ting



Lunch ute med pappsen och mammsen (som givet är bakom kameran) Kaffe för de stora och lunch för den lille.



Tvillingbror??
Kul med hiss.



Lite bebyggnad från Trondheim



Roliga skyltar hade de också i Trondheim...

och så lite kultur till avslut...



Nidarosdomen i Trondheim

Kommentarer
Postat av: Sussie

Vilka fina bilder! Jag har lagt in lite bilder på facebook hemmifrån o nu även en magbild :)

2009-06-01 @ 17:25:23
URL: http://babyblueeeyes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0