En solig dag

Snacka om att det har varit varmt de senaste två dagarna, man kan ärligt säga att det har varit riktiga sommardagar.

Idag har vi haft turen att få hälsa på ett par underbara kompisar som har en dotter i Joels ålder, det skiljer bara 3 veckor dem emellan. Vi har varit ute så gott som hela dagen och det känns att man har varit ute i solen.

Joel har för första gången fått prova på att hoppa studsmatta. Först ville han inte prova men sen gick det bra och då ville han inte sluta istället.



Katt är ett mycket faschinerande djur tycker Joel. En sån tur att det två katter att titta, jaga och dra i svansen hos dem vi besökte idag. Här ser vi hur Joel fått tag på kattens ena öra och drar till på den vänstra bildern. På den högra poserar han stolt brevid samma katt igen fast lite senare...glad att få se katten igen.



Efter 1,5 timmes vila i vagnen i skön, fläktande skugga var det riktigt gott med en liten youghurt!



Sen var det full fart igen med lite nya hopp i studsmattan, gungande, springande efter katter, tittande på kaniner, en mask, traktoråkning (nej, ingen stor, riktig traktor utan en mindre plastlektraktor) blev det så småningom dags att börja bege sig hemåt igen för middag. Väl hemma blev det dush för oss båda från den varma dagen. Nu, sedan en halvtimme tillbaks, ligger den lille och sover gott i sängen. Förhoppningsvis sover han gott hela natten igenom och vaknar inte tidigare än 7 (önsketänkande). Tack Åsa, Thomas och Emma för en helt underbar dag! Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0